VOLG ONS OP FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER OF LINKEDIN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE DAGELIJKS NIEUWE AANVOER.

Lees hier wat klanten over ons zeggen

Eerlijke en directe manier van zaken doen bij aankoop Occasion

Rated 4 out of 5
24 februari 2021

Erg prettig bedrijf om je occasion te kopen. Directe manier van zaken doen en eerlijke prijzen. Ik rijd nu met grote tevredenheid in mijn Mercedes C-Klasse en kan MVH auto’s zeker aanraden om eens te kijken naar het wisselende assortiment, scherpe prijzen en een gesprek met prettige verkoper(s) of eigenaar. Mijn oude Opel Astra ingeruild en was daarin mijn brillenkoker vergeten die later kosteloos is toegestuurd. Bedankt MVH voor deze plezierige ervaring waar een woord een woord is en je de koop met een handdruk kunt afsluiten.

J. Hakvoort

Geweldige Volkswagen Passat GTE

Rated 5 out of 5
3 januari 2021

Via internet kwam ik bij Mehdi uit en supersnel tot een deal gekomen. Een aanrader MvH auto’s

Nafthali

Prima Saab

Rated 4 out of 5
26 november 2020

Mooie Saab met weinig kilometers gevonden bij MVH, deze had een paar opstartproblemen maar dat werd prima opgelost door Medhi.

L van Veen

Prachtige Audi A3 E-Tron (Blauw)

Rated 5 out of 5
12 november 2020

Super blij met mijn Audi! Medhi heeft mij super goed geholpen, erg vriendelijk. Snelle service. Prachtige wagenpark met alleen maar goede mooie auto’s

Linda

porsche 911

Rated 5 out of 5
12 november 2020

Mehdi heeft fantastisch werk geleverd door voor mij de porsche uit Düsseldorf te halen, en ter plaatse te controleren of er niets aan mankeerde.Je kunt zonder aarzelen een auto bij hem aanschaffen. gewoon doen!!

Johan Krol